Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw

Jobs/Stages

Wij zoeken extra helden voor ons hrtverwarmend team om samen onze missie te vervullen!

Maak kennis met Rani, Sandra, Ward, Marleen,... Lees hun getuigenissen en ontdek waarom zij zo graag bij vzw OLV Gasthuis werken.

Kom jij ons hartverwarmend team als verpleegkundige versterken? "Werken als verpleegkundige in de ouderenzorg is allerminst saai", getuigt Ward, verpleegkundige in wzc Emmaüs.
Veel ouderen willen graag, zo lang als dat mogelijk is, thuis blijven wonen. Jij kan hen als thuiszorgkundige daarbij helpen. Zij vormen de grootste groep binnen de patiënten van thuisverpleging.
Wil jij meewerken aan de kwaliteit van leven van onze bewoners? Door de gepaste verzorging volgens hun noden, versterk je hun identiteit en geef je hen regie waar mogelijk.
Ben je als zorgkundige op zoek naar een mooie werkomgeving en een hartverwarmend team waar je de vrijheid krijgt om jezelf te zijn? Neem dan vandaag nog contact op met Friede (057 34 69 10) om kennis te maken!
Zorg je graag voor ouderen en ben je graag op de baan? Dan hebben wij een mooie opportuniteit voor jou!
Mail je cv naar mieke.vandeputte@gasthuis.be.
“De liefde die ik terugkrijg van de ouderen, versterkt mijn liefde voor mijn job in de zorg.” Op zoek naar werkgeluk? Solliciteer dan nu voor de vacature zorgkundige in wzc Emmaüs.
Als zorgkundige maak je dag na dag het verschil voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Op zoek naar een job die jou echt voldoening geeft? Maak dan nu kennis met ons.
Help jij mee om onze bewoners met dementie in de afdeling De Wingerd een warme thuis te bieden? Een trouwe medewerker gaat binnenkort op welverdiend pensioen. Misschien een kans voor jou?
Word jij er happy van als je een (t)huis proper kunt maken? Dan kunnen wij jou veel geluksmomenten bieden!
Wil jij als verpleegkundige ons hartverwarmend team versterken? Bij ons krijg je veel autonomie en verantwoordelijkheid.
Hou je van op tijd en stond wat variatie in je werkomgeving, je collega's en de bewoners om je heen? Bezit jij het talent van een gekko, die zich moeiteloos aanpast aan nieuwe omstandigheden?
Dan hebben wij een boeiende uitdaging voor jou!

Stel je nu kandidaat door je CV te mailen naar friede.landerwyn@gasthuis.be

Indien je geïnteresseerd bent om bij het ONZE-LIEVE-VROUW GASTHUIS aan de slag te gaan, kan je altijd spontaan solliciteren.
Studenten zijn altijd welkom om stage bij ons te lopen.

CONTACT

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW Zorgnet-Icuro

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW
Ieperstraat 130
8970 Poperinge
Tel: 057 34 69 10
Ond. nr. : 0445.066.385, RPR Gent, afdeling Ieper
www.gasthuis.be

Like us on facebook

Webdesign by Netcrew - Powered by E-means