Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw

Jobs/Stages

Wij zoeken extra helden voor ons hrtverwarmend team om samen onze missie te vervullen!

Maak kennis met Rani, Sandra, Ward, Marleen,... Lees hun getuigenissen en ontdek waarom zij zo graag bij vzw OLV Gasthuis werken.

Ben jij klaar om als hotelmedewerker een verschil te maken in het leven van onze bewoners?
Breng jij leven in de dagen van onze bewoners? Als begeleider Wonen & Leven organiseer en coördineer je allerlei activiteiten in huis.
Als ergotherapeut met passie voor fysieke revalidatie speel je een essentiële rol in het stimuleren van zelfredzaamheid en eigenheid van onze bewoners.
Wil jij als zorgverantwoordelijke meewerken aan de toekomst van onze organisatie? In deze job kan je een warme zorgverlening combineren met coachend leidinggeven en visiegericht werken.
Als kinesist in het woonzorgcentrum ben je de grootste supporter van onze bewoners tijdens hun bewegingsoefeningen. Wil jij deel uitmaken van het enthousiast team dat onze bewoners dagelijks ondersteunt met kinesitherapeutische behandelingen?
Zorg je graag voor ouderen en ben je graag op de baan? Dan hebben wij een mooie opportuniteit voor jou!
Mail je cv naar mieke.vandeputte@gasthuis.be.
Kom jij ons hartverwarmend team als verpleegkundige versterken? "Werken als verpleegkundige in de ouderenzorg is allerminst saai", getuigt Ward, verpleegkundige in wzc Emmaüs.
Als zorgkundige maak je dag na dag het verschil voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Op zoek naar een job die jou echt voldoening geeft? Maak dan nu kennis met ons.
“De liefde die ik terugkrijg van de ouderen, versterkt mijn liefde voor mijn job in de zorg.” Op zoek naar werkgeluk? Solliciteer dan nu voor de vacature zorgkundige in wzc Emmaüs.
Help jij mee om onze bewoners met dementie in de afdeling De Wingerd een warme thuis te bieden? Een trouwe medewerker gaat binnenkort op welverdiend pensioen. Misschien een kans voor jou?

Indien je geïnteresseerd bent om bij het ONZE-LIEVE-VROUW GASTHUIS aan de slag te gaan, kan je altijd spontaan solliciteren.
Studenten zijn altijd welkom om stage bij ons te lopen.

CONTACT

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW Zorgnet-Icuro

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW
Ieperstraat 130
8970 Poperinge
Tel: 057 34 69 10
Ond. nr. : 0445.066.385, RPR Gent, afdeling Ieper
www.gasthuis.be

Like us on facebook

Webdesign by Netcrew - Powered by E-means