Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw

Jobs/Stages

Wij zoeken extra helden voor ons hrtverwarmend team om samen onze missie te vervullen!

Maak kennis met Rani, Sandra, Ward, Marleen,... Lees hun getuigenissen en ontdek waarom zij zo graag bij vzw OLV Gasthuis werken.

Houd jij ervan om je omgeving net en proper te houden en wil je dit ook voor onze bewoners doen? Voel je je opperbest als je het verschil kan maken voor ouderen?
Solliciteer dan nu als hotelmedewerker!
Lekker eten is voor iedereen genieten. Wil jij deel uitmaken van ons keukenteam dat zich dagelijks inzet voor het welzijn van onze bewoners?
Mail ons meteen jouw CV door!
Wil jij zorgbehoevenden bijstaan in hun vertrouwde thuissituatie? Ons enthousiast team thuisverpleging zoekt versterking.
“De liefde die ik terugkrijg van de ouderen, versterkt mijn liefde voor mijn job in de zorg.” Op zoek naar werkgeluk? Solliciteer dan nu voor de vacature zorgkundige in wzc Emmaüs.
Kom jij ons hartverwarmend team als verpleegkundige versterken? "Werken als verpleegkundige in de ouderenzorg is allerminst saai", getuigt Ward, verpleegkundige in wzc Emmaüs.
“Jezelf kunnen zijn” en “regie” zijn 2 belangrijke elementen in onze visie. Als ergotherapeut help je mee om deze visie te realiseren, door de bewoners te stimuleren in hun eigenheid en zelfredzaamheid.
Word jij er happy van als je een (t)huis proper kunt maken? Dan kunnen wij jou veel geluksmomenten bieden!
“De liefde die ik terugkrijg van de ouderen, versterkt mijn liefde voor mijn job in de zorg.” vertelt Rani, Zorgkundige in wzc Emmaüs. Voel jij wat Rani voelt? is het liefdevol zorgen voor ouderen iets wat jou ook voldoening geeft? Stel je dan nu kandidaat als zorgkundige.
Volg je onze visie, waarbij wij de mens achter de persoon met dementie centraal stellen en respecteren? Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou waar je al jouw talenten kan inzetten.
Maak kennis met ons team thuisverpleging. Een enthousiaste groep medewerkers die kwaliteitsvolle zorg bieden aan hulpbehoevende mensen thuis. Zij zoeken een deeltijdse collega voor avonddienst.
Help jij mee om onze bewoners met dementie in de afdeling De Wingerd een warme thuis te bieden?
Breng jij graag leven in de dagen en heb je een hart voor ouderen? Dan hebben wij een job waar jij jezelf kan zijn!
Zorg je graag voor ouderen en ben je graag op de baan? Dan hebben wij een mooie opportuniteit voor jou!
Mail je cv naar mieke.vandeputte@gasthuis.be.
Wil jij als verpleegkundige ons hartverwarmend team versterken? Bij ons krijg je veel autonomie en verantwoordelijkheid.
Als kinesist in het woonzorgcentrum ben je de grootste supporter van onze bewoners tijdens hun bewegingsoefeningen. Wil jij deel uitmaken van het enthousiast team dat onze bewoners dagelijks ondersteunt met kinesitherapeutische behandelingen?
Team thuisverpleging zoekt verpleegkundige ondersteuning in de weekends doorheen het jaar. Zowel jobstudenten als personen die extra willen werken komen in aanmerking.
Hou je van op tijd en stond wat variatie in je werkomgeving, je collega's en de bewoners om je heen? Bezit jij het talent van een gekko, die zich moeiteloos aanpast aan nieuwe omstandigheden?
Dan hebben wij een boeiende uitdaging voor jou!

Stel je nu kandidaat door je CV te mailen naar friede.landerwyn@gasthuis.be

Indien je geïnteresseerd bent om bij het ONZE-LIEVE-VROUW GASTHUIS aan de slag te gaan, kan je altijd spontaan solliciteren.
Studenten zijn altijd welkom om stage bij ons te lopen.

CONTACT

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW Zorgnet-Icuro

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW
Ieperstraat 130
8970 Poperinge
Tel: 057 34 69 10
Ond. nr. : 0445.066.385, RPR Gent, afdeling Ieper
www.gasthuis.be

Like us on facebook

Webdesign by Netcrew - Powered by E-means