Teken mee de petitie "voor kwetsbare ouderen"

Vandaag is de aftrap voor de online-petitie Voor kwetsbare ouderen”. Met deze actie wil Zorgnet-Icuro een krachtig signaal geven aan de beleidsmakers en oproepen om te investeren in een kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg voor de zwaar zorgbehoevende ouderen in de woonzorgcentra. We willen de bredere samenleving sensibiliseren en zo het draagvlak voor onze vragen aan de Vlaamse regering verbreden.

Voor de online-petitie werd een speciale website gecreëerdwww.voorkwetsbareouderen.be

Je kan de petitie op de website tekenen als individu, maar ook organisaties kunnen daarnaast expliciet hun steun als organisatie betuigen. De petitie online ondertekenen is zeer eenvoudig en neemt maar een minuutje in beslag. Verder bevat de website bijkomende informatie over het initiatief en enkele concrete levensverhalen van kwetsbare ouderen. Je vindt er ook een animatie-filmpje dat op een toegankelijke manier zware zorg en de hiervoor benodigde personeelsomkadering uitlegt.

Het is uiterst belangrijk dat deze actie slaagt, zodat we hiermee kunnen aantonen dat de huidige problemen in de ouderenzorg een fundamentele oplossing vragen. Er dienen op zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk handtekeningen te worden verzameld! Hiervoor is uw maximale steun onontbeerlijk!

Allen samen kunnen we ervoor zorgen dat deze actie zoveel mogelijk weerklank krijgt en een succes wordt. Stuur de link door naar zoveel mogelijk personen uit uw netwerk en kennissenkring, zodat we onze kwetsbare ouderen de betaalbare zorg kunnen geven waarop ze recht hebben!

CONTACT

olv gasthuis

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW
Ieperstraat 130
8970 Poperinge
Tel: 057 34 69 10

Like us on facebook

Webdesign by Netcrew - Powered by E-means