De Warmste Week - Actie tvv Diabetes Liga

Thuisverpleging OLV Gasthuis Poperinge heeft hun warm hart getoond voor Music For Life en verkocht soep, chocomelk en koffie ten voordele van de Diabetes Liga. We hebben ook lekkernijen voorzien waarbij we de mensen met diabetes niet uit het oog verloren hebben (wafeltjes met tagatesse)
De 'Warmste soep for life' ging door op de vrijdagmarkt van 16 en 23 december 2016. Dit was een groot succes, we hebben ongeveer 240 bekers verkocht in totaal. 
 
Tevens hebben we ook zelfgemaakte kerstcreaties verkocht op de kerstmarkt 'Wintert in 't Gasthuis' in het woonzorgcentrum OLV Gasthuis Poperinge op 10 december 2016. Alle 43 kerststukjes, die werden gemaakt door collega Rita Beddeleem (met hulp van Francine Butaye en Maryan Waeyaert), werden allemaal heel vlot verkocht. 
 
Daarnaast hebben we ook kerstrozen aan patiënten, familie en vrienden verkocht, meer bepaald 195 in totaal. 
 
We hebben voor de Diabetes Liga gekozen omdat wij dagelijks zorgen voor patiënten met diabetes. Dit is een chronische ziekte die heel vaak onderschat wordt en een grote impact heeft op het leven van de mensen, daarom willen wij aantonen dat wij mensen met diabetes steunen en hen een warm hart toedragen.
 
Ons oorspronkelijk doel was om enkel soep te verkopen op de markt en een totaal bedrag van 500-700 euro bij elkaar te rapen, maar door het enthousiasme en creativiteit van de collega's hebben we de acties uitgebreid en dus een nog veel mooier bedrag bij elkaar kunnen rapen. 
 
De totale opbrengst van al onze acties bedroeg 1712,32 euro. Naast het behalen van een mooie som geld, kunnen wij ook zeggen dat wij als team nog sterker zijn geworden. Het heeft veel energie van ons gevergd, maar het geeft een zalig gevoel om zoiets te kunnen verwezenlijken. 
 
Foto's van de activiteit

CONTACT

olv gasthuis

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW
Ieperstraat 130
8970 Poperinge
Tel: 057 34 69 10

Like us on facebook

Webdesign by Netcrew - Powered by E-means