Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw

Verpleegkundige thuisverpleging

 

"Ik doe dit ondertussen 15 jaar en dit werk geeft me nog steeds zeer veel voldoening."

" Alhoewel ik in het eerste deel van m'n loopbaan iets helemaal anders deed (ik werkte als vroedvrouw), heb ik me onmiddellijk “gejeund” in de thuisverpleging.  Ik doe dit ondertussen 15 jaar en dit werk geeft me nog steeds zeer veel voldoening. Je komt langs bij veel verschillende mensen. Sommigen onder hen verzorg je al meerdere jaren, waardoor je een band hebt opgebouwd. De mensen zijn je ook heel dankbaar voor de hulp!

Daar de ligdagen in de ziekenhuizen zo kort mogelijk worden gehouden, is er ook veel variatie in het soort werk. Niet alleen hygiënische zorgen, maar ook heel wat technische zorgen/handelingen komen aan bod. Zo biedt dit werk me ook uitdaging om me verder te ontwikkelen."

Marleen, thuisverpleegkundige

"In de thuisverpleging voel je de ruimte om zelfstandig te werken maar toch steeds in verbinding met collega's en patiënten.
Elke nieuwe medewerker wordt toegewezen aan een aantal vaste collega's en krijgt de tijd en de ruimte om zich te integreren in het team. 
We zijn een team met collega's die er al vele jaren werken waardoor erkenning voor persoonlijkheid en respect voor elkaar een grote troef zijn."

"De kwaliteit van het werk staat bij onze zorg voorop. Hygiënische zorg voor mensen met oog voor medische observaties.
Als team kunnen we elke technische zorg aan en we worden hierin ondersteund door collega's die ervaren zijn in bepaalde technieken. 
In de praktijk komen zeer verschillende zorgen voor: diabetes ondersteuning, palliatieve ondersteuning, specifieke wondzorg, infuusbehandelingen, enz."

Sofie, coördinator

Functieomschrijving

Als verpleegkundige binnen een gestructureerde equipe van verpleegkundigen en zorgkundigen verstrekt u kwalitatief hoogstaande dienstverlening op maat van de patiënt.

U staat in voor het deskundig uitvoeren van verpleegkundige taken in het natuurlijke thuismilieu van de patiënt, steeds rekening houdend met de wensen en behoeften van de patiënt alsook met zijn omgeving. U verzorgt de patiënt in zijn totaliteit (fysisch, psychisch, sociaal, relationeel en geestelijk) en u respecteert de privacy en zelfredzaamheid van de patiënt.

De verpleegkundige respecteert hierbij de rechten van de patiënt en oefent zijn/haar beroep uit volgens de algemeen geldende waarden en normen eigen aan dit beroep en aan de organisatie. 

Kerncompetenties

Kwaliteitsvol werken – Samenwerken – Cliëntgerichtheid – Loyaliteit - Zelfontwikkeling 

Profiel

 Aanbod

Plaats van tewerkstelling

Sollicitatieprocedure

Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar mieke.vandeputte@gasthuis.be
Meer info: Mieke Vandeputte, directeur, 057 34 69 10, Ieperstraat 130, 8970 Poperinge.

 

CONTACT

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW Zorgnet-Icuro

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW
Ieperstraat 130
8970 Poperinge
Tel: 057 34 69 10
Ond. nr. : 0445.066.385, RPR Gent, afdeling Ieper
www.gasthuis.be

Like us on facebook

Webdesign by Netcrew - Powered by E-means