Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw

Wij verwelkomen vanaf maandag 21 augustus 2023 10 bewoners van Estrade (De Lovie) in wzc OLV Gasthuis

Het verblijf van de bewoners van Estrade is alvast verlengd tot 26 september 2023.

***

Wij werken graag samen aan een warme zorg. Als buren van wzc Emmaüs zijn de bewoners en collega’s van Estrade (De Lovie) ons zeer genegen. We genieten telkens van de interactie tijdens de gezamenlijke activiteiten en zijn hen heel dankbaar voor de hulp in de cafetaria van wzc Emmaüs.

Toen De Lovie vorige week, na de brand in Estrade, op zoek ging naar tijdelijke huisvesting voor hun bewoners, boden wij hen dan ook meteen hulp aan. We verwelkomen vanaf maandag 21 augustus 2023 10 bewoners (1 leefgroep) van Estrade in wzc OLV Gasthuis. De duur van hun verblijf is nog onzeker. (Minstens tot maandag 28 augustus 2023)

Het is dus mogelijk dat je een bewoner van Estrade en/of een medewerker van De Lovie ontmoet in de gangen. De bewoners van Estrade verblijven op Zorgverdieping 2 van wzc OLV Gasthuis. Een lege zorgflat is ingericht als living. Tijdens de dag verblijven de bewoners dan ook meestal daar. Daarnaast hebben zij elk een eigen kamer op Zorgverdieping 2.

Medewerkers van De Lovie komen naar wzc OLV Gasthuis voor de dagzorg van de leefgroep. Dit staat volledig los van de zorg voor de bewoners van het woonzorgcentrum. ’s Nachts zullen de aanwezige medewerkers van wzc OLV Gasthuis de zorg voor de bewoners van Estrade wel combineren met de zorg voor de bewoners van wzc OLV Gasthuis.

We begrijpen dat dit een ongewone situatie is. De impact op de dagelijkse werking van de zorg in wzc OLV Gasthuis is echter gering. De verhuis heeft een veel grotere impact op de bewoners en medewerkers van Estrade zelf. We hopen dat we hen samen een aangenaam en comfortabel tijdelijk verblijf kunnen bieden. 

Heb je nog vragen of suggesties hieromtrent? Aarzel dan zeker niet om een verantwoordelijke of iemand van directie aan te spreken. Je kan ook steeds mailen naar info@gasthuis.be.

 

CONTACT

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW Zorgnet-Icuro

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis VZW
Ieperstraat 130
8970 Poperinge
Tel: 057 34 69 10
Ond. nr. : 0445.066.385, RPR Gent, afdeling Ieper
www.gasthuis.be

Like us on facebook

Webdesign by Netcrew - Powered by E-means